Sjutton Ar

25e juni, 25 dagar kvar
Rykten är idioti pa hög niva. De trycker in en i en roll man inte själv har valt och som är extremt svar att bryta sig ut fran. Inte för att man själv inte kan skilja pa verkligheten och rollen, utan för att andra inte kan det.

Jag rymde fran min lilla stad och ryktena om mig (där jag tydligen var bisexuell, plugghäst och brakmans som var kär i alla killar pa hela skolan), inte för att jag hatade ryktena i sig utan för att jag i andras ögon var fast i den rollen ett par av mina handlingar och andras fantasi hade tryckt in mig i. Jag var inte den enda som smet iväg när jag fick chansen.

Vi ska akta oss för att tro saker om folk som inte stämmer, för att ha starka asikter om saker vi inte vet nagot om. Det förstör och tillater mer förstörelse. Förstör liv , om inte den vars liv är paväg att förstöras har otroligt mycket tur och styrka.

Tillat er inte att fastna i en roll som inte stämmer. Var er själva, de ni vill vara. Prove them wrong.

The Girl Next Door

Ja, min blogg är censurerad. Inte sa att jag manipulerar mina inlägg eller utelämnar delar utan att meddela det, jag bara vägrar att skriva för mycket om mina känslor om andra individer. Av en enkel anledning; jag gillar inte skvaller. Omotiverade asikter om folk är för mig lika med skitsnack. Berättar jag däremot varför jag tycker som jag tycker om människor som den jag berättar för inte känner startar jag skvaller och planterar en asikt i den andras utan att denne själv fick skaffa sig denna asikt.

Nu tänker jag inet säga att jag inte pratar skitsnack eller skvallrar, jag är FFS bara en människa och maste faktiskt prata av mig ibland, men jag gör det helst utan att skada andra människor. Inklusive deras rykte. Rykten är en del av människan. Iallafall paverkar de bade hur andra personer ser pa människan och hur denne ser pa sig själv. Nej FY FAN för falska rykten och FAN pa personer och smastäder som tillater rykten att spridas vidare. En människa är inte sitt rykte, men den paverkas av det nagot otroligt. DÄRFÖR skriver jag inte mycket om mina känslor för individer i bloggen (framför allt inte negativa), jag vill inte paverka rykten, verken nagon annans eller mitt eget.

psst, bara sa ni vet: jag har sett lite av perfektionsfasaden falla, en spricka i väggen. Vi är alla bara människor, operfekta, underbara och vackra. (Tänk vad fint filosofisk och romantiskt godhjärtad jag kan bli pa kvällen när jag har papper och penna i min hand. Hemskt? Underbart? I know not.)
24/6-10

I Want Candy

3 VECKOR, 5 DAGAR
(Det kommer troligtvis ga snabbare när jag slutar räkna ner)
Mitt bashumör har sjunkit ordentligt här. Bland mina andra världar är det galet mycket högre, extremt mycket högre. Där är det inte ovanligt att jag fnissar och skratatr för mig själv när jag kommer pa nagot kul eller bara för att jag är lycklig. Här har jag mycket närmare till grat. Inte för att jag är olycklig eller vill hem (som sagt, jag är mitt hem), utan för att jag är längre ifran alla sma lyckliga saker. Saknaden ÄR närmare än kyssar. Värmeslag närmare än konstiga diskussioner. Jag har mer lycka än olycka, den är bara för langt borta för att jag ska na bra just nu.

GODISPASEN. Yum. Hela vägen ner till botten tror jag att det finns saker jag är sugen pa just i rätt stund. Sorry Felix, men min mamma vinner stort över dig när det gäller att köpa godis.

En särskild spansk mobil är nu köpt, btw. Och spraken grötar sig ännu mer i mitt huvud.

Bok 1 är förövrigt färdigläst och nu ska jag väl börja pa djupa bok 2 "Hur Viktigt Är Det Att Vara Lycklig?". Yay, nu ska jag ga runt och vara deprimerad över att jag inte är sa lycklig som jag borde vara. Lagom till att batterierna i min i-pod tagit slut. Perfecto! -.-'

Jag behöver min musik och jag behöver mina kramar. (KRAMSJUK SA DET SKRIKER OM DET)
Imorgon kanske det blir till att träffa en till liten (inte liten) flicka som pluggar svenska. Och äta argentinsk mat. OM jag har tur, men det har jag nog inte. Ja, detta känns mer som ett jobb än en upplevelse. Det är för framtiden. Heja framtiden!, bäst för dig att du blir bra!

Oh, btw "Dyngkat och hur helig som helst" av Mia Skäringer gillar, speciellt till dig Mikaela! Till skillnad fran folket här försöker hon definitivt inte vara perfekt, det är hela hennes poäng. Oj vad jag inte gillar perfektion, jag hatar det. Det är inte levande. Jag vill ha liv, jag behöver liv. Jag verken är eller vill vara perfekt, det är sa det ska vara. Screw perfektion!

España!

Utdrag ur vad som kan likna en dagbok. Skrivs ratt konstigt i den, och jag kommer ta ut sma meningar lite varstansifran, sa don't you worry om ni inte fattar mycket x)


21/6-10 mándag
Jag tror inte att jag nagonsin varit sa glad och ledsen pa samma gang. Nu flyger vi, men jag flyger högre och längre bort. Fan om jag krashar nu.

Jag är mitt hem, sa hemifran aker jag inte. Däremot aker mina världar ifran mig, allihopa. Iallafall nästan. Herrejävlar vad internet är en bra uppfinning.

Det är egentligen sjukt hur lätt jag tar pa detta. Valet gjordes för längsedan. Nu är det dags att leva med det ocksa.

I hate moodswings! Wow this week has not been good for my nerves. At all. ..I just read through this and Oh My God my mind is a mess!


Dag 2
Spraken virvlar runt i totalt kaos i mitt huvud nu, jag har svart att fa till en hel mening pa nagot sprak. It better get better. It probably will.

Oh, btw, smsen kostar bara 1,25 kr/st! Snajs. Men det lär ända bli dyrt..

*klipp* that would be nice. Hurt a whole lot, but nice.

My mind is a hot mess. On the bright side, though, I'm gonna be doing a lot of thinking.

We're not exremely different either, but we're not like everyone else. ... We're too stubborn ... but I'm more stubborn so it'll probably work out.

... jag slösar inte bort de orden. Jag sparar pa dem. De är viktiga. De ska betyda nagonting. För mig gör de det.

OHYEAH, EVERYONE IS WEARING SPEEDOS. XP


Dia 3.

3 veckor, 6 dagar kvar.

Det finns en hel bunt snygga kroppar här iallafall, det är ett som är säkert.

Jag DRUNKNAR i olivolja!! O.O


RSS 2.0