Dress you up

Imorse var det kallt. När jag gick till bussen klockan fem i sju ångade min andedräkt och jag var påklädd vinterjacka, eftersom termometern visade på ca tre grader. Mysigtmysigt. Senare på dagen behövde jag varken jacka eller halsduk, även om man kanske inte kan kalla det varmt ändå. Fast på tåget var det lagom varmt. Där sov jag.

Prov idag. Två st. Jag läste 70 sidor i böcker igår kväll endast för detta ändamål. Psykologi och Svenska. Men jag kan INTE säga att jag för nöjd med det sistnämnda. Inte för att jag inte hade pluggat, för det hade jag, jag kunde sambanden, historierna och teknikerna. Jag visste om kulturen och hur och varför den förändrats och hur detta speglades på texterna. Men provet var tydligen inte på något av detta. Nope. Det viktiga var tydligen att kunna namn och titlar, resten spelade ingen roll. Med tanke på min ganska bristfälliga förmåga att minnas namn kanske ni förstår att det inte gick så bra. Det känns otroligt pissigt när man inte får visa vad man kan. Detta händer tyvärr alltför ofta i Svenskan. Fy (ursäkta språket) fan.

On a less negative note:
Skolfoto på fredag. Nu blir det till att bli sådär trevligt utseendefixerad och träna leende framför spegeln. Kanske bäva lite inför resultatet av fotograferingen också. Efteråt blir det dock nördkår, där FÅR man se konstig ut. Just det är jag van vid, så det kommer bli en barnlek! (Mental note: The Sims?)
Och mamma - du är ju bättre än jag trodde på det här med vadet. Detta börjar bli farligt!

Kommentarer
marian sade:

Fattar nada? Vadå vadet?

2010-09-24 @ 10:35:43
Bor: http://bubbelochblubb.blogspot.com
Millmill sade:

Du nämner inget om ungdomskärlek på två månader -> jag nämner om ungdomskärlek.

2010-09-25 @ 00:45:50
Bor: http://http://bubbelochblubb.blogg.se/
marian sade:

Duktig mamma!!! :)

2010-09-25 @ 10:50:13
Bor: http://bubbelochblubb.blogspot.com

Skriveliskriv:

Är
Förgätmigej?

Hemlig internet-post:

Här finns jag:

Säger:

Trackback
RSS 2.0