Trashin' The Camp

Första advent. Lussebullar. Peppakakor. Ischoklad. Knäck. Yep, vi har redan börjat ordentligt. Fast å andra sidan kommer ju våran julafton infinna sig nästan en vecka före alla andras, så det jämnar ut sig. Yuletide is coming (precis som vinterdeppighet och skoltrötthet, men jag kämpar på).

Use somebody

MUSIKMUSIKMUSIKMUSIKMUSIKMUSIK på hög volym.

Och det känns bra att veta att folk vill skicka chokladavgjutningar till mig, även om jag kanske just nu hellre skulle vilja ha pengar. (Hamsterpaj, vilken underbar sida.)

Love Sex Magic

Spotify har en ny reklam. Det är tjejjouren som tycker att man ska gå in på deras hemsida och skaffa flirtlicens genom att göra ett litet test. Jag kan dock inte få den licensen på grund av ett enkelt skäl: Jag är inte av princip emot sex mot ersättning. Idioti.

Missförstå mig inte nu, jag är inte absolut för prostitution, men jag tycker inte heller att det är så säkert att det är rätt att det är olagligt. Detta av flera anledningar; varje människa ska själv få bestämma vad de vill göra med sin egen kropp; vi säljer tjänster av olika slag varje dag, prostitution innebär bara att det är nya kroppsdelar som inkluderas; blir prostitution lagligt innebär det att det blir lättare att få överblick och att skydda de inblandade etc.
Dessutom finns det något jag är emot av princip, nämligen att förbjuda sammanhang där övergrepp eller andra brott kan förekomma, istället för att försöka ta hand om de egentliga problemen. Vare sig detta gäller incest, homosexualitet, prostitution, föreningsverksamhet eller fester tycker jag att man ska tänka efter noga och att det ska behövas JÄVLIGT goda skäl för att förbjuda.

Du kanske aldrig skulle ens drömma om att göra något, men det betyder inte att det nödvändigtvis bör vara olagligt för det. Jag tycker inte om lakrits, men vet du vad? Det är okej för mig om du gör det.

När det blåser på månen

En sådan skulle vara helt okej att få i julklapp.

Janie's got a gun

Jag tycker om Hanna Fridén. Det är inte många som kan skriva en wall of text som hon gör och få mig att nicka gillande hela vägen igenom. Vi behöver fler människor som henne i denna världen. Feminist - Javisst!

Superwoman


Follow through

Kungen är välbevarad
Låt vår kung vara ifred! Tröttsamt med dessa avundsjuka oattraktiva journalister som ska tjäna pengar på att sälja sladder. Kungen är en mycket stilig attraktiv och välbevarad 64-åring! Vi är många damer som inte skulle tacka nej, inte för att han är kung utan för att han är just välbevarad för sin ålder!
Katrin, Gunilla och Ingrid

Forever young

Det är trevligt att vara glad. Att vara så glad att man i ett grått och regnigt Göteborg bara märker hur vackert de färger som faktiskt finns lyser.

Om ni inte listat ut det så var idag (eller tja, igår, eftersom jag skriver detta efter midnatt) en bra och glad dag. Sovmorgon. Kort skoldag. Hem med musik i öronen och senare dansande, pratande och lite idol-tittande med en mycket mysig Maja.

The Blues Brothers – Gimme Some Lovin

Bad day

HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
And if you want me to be real deep
I hook you up with some poetry.
The mountains are white and the ocean is blue.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.
Said they both look pretty good baby girl
but then so do you. 
Växlande känslor idag, frustration är irriterande. Men musik är bra.

Vi kan gunga

Denne lille pôjk hängde jag med i söndags efter en dags släktsällskap där både världens gulligaste tv-spel och en inte-lika-gullig-film ingick.Det var mysigt. Både lördagen och söndagen.
Det finns dock ETT fel med lov. De tar slut. Och när de tar slut måste man smita tillbaka till skolan, där det är tänkt att man ska vara pigg, fokuserad och lära sig saker. Nah. Although, som den tjej jag är måste jag faktiskt erkänna att det fanns lite nytt mysigt skvaller att bubbla om, och sånt är ju kul.

Stickwitu

Trevliga lilla Estocolmo. Fortfarande, staden i sig är fulare än min hemstad, men folket är fint. Väldigt fint. (Syns det inte på bilderna?) Mycket filmkvällar, mat och mys, men tyvärr hann jag inte med alla jag ville hinna med. Det borde ju iofsig betyda att jag måste komma tillbaka, vilket jag absolut inte har något emot. Eller vad sägs?

Det är svårt att inte vara glad med eller längta tillbaka till dessa människor, speciellt med tanke på detdär fenomenet som gör att man saknar folk mer ju längre tid man får spendera med dem. Och fem dagar är ganska mycket. DANGER!


All I have to give

Millmill sitter nu och jobbar på en ny blogg. En lite mer genomtänkt sådan om... MUSIK! Vilken chock, inte sant? Den är dock tom än så länge, så vi får väl se vad som händer. Hade tänkt tipsa om lite olika artister och låtar och påminna om musik som inte får glömmas bort. Wish me luck!

I övrigt blir det släktträff (plus Joacim-pojke) i helgen och bilderna från storstaden ska läggas in inom en inte alltför avlägsen framtid också.

Would I lie to you?

Trött. Seg. Sov för länge och det är mörkt.

Nu ska man vara storasyster också, är det tänkt, hur man nu gör det. Vi är dock inte så lika, jag och min bror, vilket väl egentligen bara gör det hela ännu lite svårare. Anledningen till att jag nu måste leka storasyster lite mer seriöst är att vuxna är rätt puckade ur en tonårings perspektiv, och gissa vem som nu är tonåring på riktigt? Intressant, intressant.

Just idag ska jag nog inte försöka tänka eller vara duktig för mycket. Som jag skrev tidigare, jag är för trött och vintern gör det inte så mycket bättre. Väckarklocka på imorgon, definitivt. Just nu är det bara massa serier, musik och sms. För att i alla fall låtsas vara lite piggare lyssnar jag på Bright Eyes – First Day Of My Life också, och trixar med nya spellistor på spotify. Kvällen hoppas jag kunna avsluta med en riktigt snälldålig komedi. How about that?

Where the lines overlap


RSS 2.0